De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Na het grote succes van vorig jaar zal de nieuwste DE GROTE SINTERKLAASFILM: GESPUIS IN DE SPEELGOEDKLUIS ook dit jaar weer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

De film wist vorig jaar meer dan 220.000 bezoekers te lokken in België en Nederland. In dit nieuwe avontuur zien we Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer) weer terug. Vooral de razend populaire Martien Meiland wist met zijn rol als kasteelheer vorig jaar onze harten te veroveren. Er is in deze editie trouwens een koninklijke bijrol weggelegd, de Nederlandse prinses Laurentien maakt namelijk haar acteerdebuut in de film. Daarnaast maken ook Jan Versteegh en Richard Groenendijk voor het eerst een verschijning. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis zal vanaf 5 oktober 2022 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

"Sinterklaas was zeer verheugd toen ik hem vertelde dat zijn nieuwe film ook dit jaar weer te zien zal zijn in België. Hij hoopt dat alle Belgische kinderen de film zullen gaan zien en hij kijkt alvast uit naar een mooi en liefdevol Sinterklaasfeest", aldus Lucio Messercola (regisseur en producent "De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis").

In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om de sleutelring, die toegang geeft tot de speelgoedkluis, te bewaren voor Sinterklaas (Robert ten Brink). Een grote ramp dreigt als de broers Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) hier lucht van krijgen. Gelukkig schieten alle favoriete pietenkarakters: Party Piet Pablo (Okke Verberk), Marco Marsepein (Giovanni Caminita), Bennie Taaitaai (Joshua Albano), Kim Cadeau (Sara Robben), Paco Post (Wes Mutsaars), Willem Wortel (Stef de Reuver) en het nieuwste pietje, Chico Choco (Noah Huijgen), te hulp. Zal het ze lukken om de cadeautjes uit handen van de broers te houden?

De voorgaande Grote Sinterklaasfilm was een groot succes in België en Nederland. Met in totaal meer dan 220.000 bezoekers, was het de meeste bezochte Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis zal vanaf 5 oktober te zien zijn in alle Vlaamse bioscopen.

Trailer

Informatie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
 

director smallRegie: Lucio Messercola

cast smallActeurs: Wes Mutsaars, Joshua Albano

tag smallGenre: Familie

clock smallDuur: 1u13min

releaseRelease: 05/10/2022

 

Vertoning op: Zie programmatie

 

Kijk je uit naar deze film? Heb je'm gezien? Deel'm met je vrienden!