Nieuws

COVID-19 - Coronavirus

Beste Filmliefhebbers,

Vanaf 1 juli 2020 mogen de bioscopen in principe terug de deuren openen, evenwel rekening houdende met de noodzakelijke Corona maatregelen.        
Wij willen jullie een vrolijke, plezierige en ontspannende filmbeleving aanbieden, doch de gezondheid van éénieder dient voorop te staan.        
Verder is het aanbod van nieuwe films voorlopig zeer beperkt en dienen we terug te vallen op oudere reeds uitgebrachte films om onze programmatie aan te vullen.        
Om al deze reden en om het zeker veilig te houden hebben we beslist nog even te wachten alvorens onze deuren te openen.        
Nu je "uit jullie kot" mogen komen, profiteer van de aankomende zomer, steun de lokale horeca en geniet van de zonnige aankomende dagen op een terrasje met een verfrissend drankje of een lekker ijsje.        
        
Wij hopen, samen met de heropening van de scholen in september, eveneens de deuren van onze buurtbioscoop te kunnen openen.        
Noteer dus alvast 9 september 2020 in jullie agenda, wij zullen zorgen voor een uitdagend en varërend filmaanbod.        
        
VANAF WOENSDAG 9 SEPTEMBER 2020        
Allen terug welkom, in goede gezondheid en hopelijk zonder Corona beperkingen!

Be safe en groetjes,
Dina, Hugo en Paul

Programmatie van 04/03/2020 tot 17/03/2020

 

 

 

 

 

 

 

Finding Dory

In de film van Disney•Pixar, "Finding Dory" dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje (stem van Ellen DeGeneres), vrolijk rond samen met de oude bekenden Nemo (stem van Hayden Rolence) en Marlin (stem van Albert Brooks). Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het trio vertrekt halsoverkop op een spannende reis vol avontuur naar het prestigieuze Marine Biology Institute of California, een aquarium en revalidatiecentrum. Voor de zoektocht naar haar ouders (stemmen van Diane Keaton en Eugene Levy) roept het blauwe diepzeevisje de hulp in van drie van de meest gekke en intrigerende bewoners van het MBI: Hank (stem van Ed O'Neill), een chagrijnige octopus die zo glad is als een paling; Bailey (stem van Ty Burrell), een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatievaardigheden naar de vaantjes zijn; en Destiny (Kaitlin Olson), een bijziende walvishaai. Behendig navigeren Dory en haar vriendjes langs alle hoekjes en kantjes van het MBI. Zo ontdekken ze de magie en het geluk in hun vriendschappen en familie, maar ook in hun gebreken.

Trailer

Informatie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
 

director smallRegie: Teddy Newton & Andrew Stanton

cast smallActeurs: 

tag smallGenre: Animatie

clock smallDuur: 103min

releaseRelease: 22/06/2016

 alle leeftijden Alle leeftijden

Vertoning op: Zie programmatie

 

Kijk je uit naar deze film? Heb je'm gezien? Deel het met ons en je vrienden!
Plaats hier jouw commentaar: